Pályázati workshopot tart az Agrárminisztérium

A formailag és szakmailag is megfelelő pályázatok benyújtásának elősegítése érdekében az Agrárminisztérium idén is workshop keretében kíván szakmai tájékoztatást adni az érdeklődő civil szervezetek részére a Zöld Forrás és az Agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázatokkal kapcsolatban. A rendezvény időpontja: 2020. február 3.

Az Agrárminisztérium, mint a pályázatok szakmai kezelője, 2020-ban is segítséget kíván nyújtani a környezet- és természetvédelmi valamint, az agrárágazati civil szervezeteknek, hogy szakmai, valamint a tárca célkitűzéseihez is illeszkedő projektjeik megvalósításához vissza nem térítendő támogatásban részesülhessenek.

A Zöld Forrás pályázat benyújtásával kapcsolatos rendezvény időpontja:
2020. február 3. (hétfő) 10.00-12.00
A rendezvény helyszíne:
1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 9., földszint Kupolaterem

Az Agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázat benyújtásával kapcsolatos rendezvény időpontja:
2020. február 3. (hétfő) 12.30-14.30
A rendezvény helyszíne:
1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 9., földszint Kupolaterem

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött! Egy szervezet maximum két főt delegálhat, azonban mindkét meghirdetett pályázat workshopján részt vehet.

A környezet- és természetvédelmi, valamint agrárágazati civil szervezetek jelentkezésüket legkésőbb 2020. január 30. (csütörtök) 12.00-ig tudják jelezni az alábbi regisztrációs linkre kattintva.

A Zöld Forrás pályázatra támogatási igényt nyújthatnak be közhasznú környezet- vagy természetvédelmi célú társadalmi szervezetek (egyesületek vagy alapítványok) a Nemzeti Környezetvédelmi Programhoz illeszkedő, annak megvalósítását elősegítő projektterveikre. A pályázat keretösszege 70 millió forint, egy pályázó legalább 800 ezer, legfeljebb 3 millió forint összegre pályázhat.

Az agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázat keretösszege 40 millió forint. Az egy pályázattal elnyerhető vissza nem térítendő támogatás összege 700.000 forinttól 2.000.000 forintig terjedhet.

Forrás: Pályázatihírek