Online könyvelés

Online könyvelés

Akár autóban ülve is intézheti a céges ügyeit! Számlázhat, lekérdezhet, megnézheti a nyitott vevő- és szállítószámláit, lekérhet előzetes ÁFA-listát és főkönyvi adatokat.

Ezentúl nem lesz kiszolgáltatva könyvelője szabadidejének és gyorsaságának, ha azonnal információra van szüksége egy üzleti tárgyaláson.

Számoljon le az irodádban növekvő papírhegyekkel, melyekben lehetetlen gyorsan megtalálni egy fontos számlát!

Ne hagyja, hogy az elhúzódó könyvelés akadályozza cége hatékony működését!

“Sikeres üzletmenet láttán mindig gondolj arra, hogy valaki egyszer lépett egy merészet!” Peter F. Drucker

Egy cégvezető akkor tud jó döntést hozni, ha valós idejű, pontos adatokkal rendelkezik a vállalatáról. Optimális esetben az adatalapú megközelítés keveredik az intuíciókat figyelembe vevővel. Hagyj fel, a „szerintem”-alapú döntéssel! És próbálj ki egy új, adatvezérelt döntéstámogatási módszert! Az ehhez szükséges naprakész információkat mi biztosítjuk számodra!

 
 

“A kiemelkedően sikeres vállalkozók azért olyan sikeresek, mert csillapíthatatlan vágy él bennük, hogy többet tudjanak.” Michael E. Gerber

Ma, a mesterséges intelligencia által támogatott környezetben az adatgyűjtés és -felhasználás már nem választás kérdése, hanem kötelező feladat. A Big Data világa forradalmasította a menedzsmentet, hiszen a tényeken alapuló döntéshozatal sokkal hatékonyabb.

Légy Te is naprakész vállalkozásod pénzügyi helyzetét, adókötelezettségeit, kintlévőségeit, cash flow-ját illetően! Bárhol, bármikor valós idejű adatokat kaphatsz, mindössze működő internetkapcsolat kell hozzá!

“Talán semmi sem jellemzi annyira a hatékony vezetőt, mint az a gondosság, ahogy az idővel bánik.” Peter F. Drucker

Az időre tekinthetünk frusztráló tényezőként, hiszen úgy érezzük, egyre kevesebb van belőle. De ha okosan használjuk ki, sokkal kiegyensúlyozottabb, sikeresebb életet élhetünk. Azok az emberek, akik ügyesen osztják be az idejüket nem idegeskednek, ha egy rajtuk kívülálló dolog felborítja terveiket.

Ha van a laptopod és internetkapcsolatod, bárhol összeállíthatsz egy részletes árajánlatot! Nálunk hozzáférést kapsz a könyvelőprogramhoz, így minden szükséges információ rendelkezésedre áll majd.

“Ahhoz, hogy felfedezzünk egy új kontinenst, készen kell lennünk arra, hogy elveszítsük a part biztonságát.” Brian Tracy

Az online számlaadat-szolgáltatás változása miatt a kézi számlatömbök kora leáldozott. Teljesen érthető, hogy ez sok vállalkozót félelemmel tölt el. De ha bátran fejest ugranak az ismeretlenbe, megtapasztalják majd, hogy a digitális számlák létrehozása, továbbítása, felhőben való tárolása gyorsítja a munkát és költséget takarít meg.

Az általunk ingyenesen biztosított számlázóprogramot akkor is használhatod, ha épp nem vagy az irodában. Mivel a könyvelőprogram részeként működik, sok más hasznos információt is lekérdezhetsz, mielőtt kiállítanád a számlát.

“Ha valami nem tetszik, változtasd meg! Nem vagy egy fa.” Jim Rohn

Hónap közben Te is egy dobozban gyűjtögeted a számláidat?
Keresgéltél már elveszett számlát órákon át egy garancia érvényesítése miatt?
Ugye hasznosabban is el tudnád tölteni azt az időt, amit egy hatalmas számlakupac könyvelőhöz juttatására fordítasz minden hónapban?

Inkább töltsd fel őket egy általunk biztosított tárhelyre! Ezzel archiválod, rendszerezed, biztonságosan tárolod, visszakereshetővé teszed és a könyvelőhöz is eljuttatod őket.

“A sikeres ember az alatt az idő alatt halad előre, amelyet mások elpazarolnak.” Henry Ford

A megfelelő időgazdálkodás egyik alapelve, hogy jól válasszuk ki az adott pillanatban leghatékonyabban elvégezhető feladatot. A kihasználatlan időszakok könnyen hasznossá tehetők, ha megteremted ennek lehetőségét.

Mobilnet és laptop segítségével akár dugóban ülve is elemezheted vállalkozásod pénzügyi és értékesítési mutatószámait, eredményességét, statisztikai adatait. Így az idegőrlő várakozás nem elfecsérelt idő lesz, hanem értékessé válik. A naprakész könyvelés alapján készült letölthető táblázatok, diagramok nagy segítségedre lesznek ebben.

“A vállalkozói lét azt jelenti, hogy folyamatosan problémákkal nézel szembe, és kreatív lehetőségeket keresel a megoldásukra.” Jeff Hawkins

Egyetlen vállalkozás sem működhet erős kapcsolati háló nélkül, hiszen a bizalomra épülő légkör számtalan új lehetőség kapuját nyithatja meg egy cégvezető előtt.

Ápold tehát szorgalmasan üzleti kapcsolataidat! Ha nem vigyázol rájuk, hamar elsorvadnak. Egy üdvözlő email, egy érdeklődő telefonhívás, egy irodán kívüli személyes találkozás rengeteget segít abban, hogy értékes partnerkapcsolataidat megőrizd.
Ha a találkozó előtt szükséged van aktuális üzleti adatokra, a könyvelőprogram naprakész információi mindig a rendelkezésedre állnak.

“Mondd meg, mivel töltöd az időt, s megmondom, ki vagy!” – Hans Christian Andersen

Kösd össze a kellemest a hasznossal!
Ezt a régi időgazdálkodási tippet mindannyian ezerszer hallottuk már. Eszerint érdemes összekötni az intézni valókat valami mással, ami feltölt, jókedvre derít, vagy erőt ad.

A home office nyújtotta csend és nyugalom csökkenti a stresszt, így produktívabbá tesz. Ám az otthon békéje mellett is dolgozhatsz úgy, mint az irodában: kollégáiddal együtt, valós időben, több eszközről egyszerre is használhatjátok a könyvelőprogramot például lekérdezésre, számlázásra, dokumentumfeltöltésre.