Cégtörténet

1995-ben az alapító gazdasági mérnök-mérlegképes könyvelők több évtizedes költségvetési és pénzintézeti tapasztalattal a hátuk mögött döntöttek az iroda megnyitásáról Gyöngyösön. Kezdetben ingatlan-, ingóság- és szolgáltatásközvetítéssel is foglalkoztak a könyvelés mellett.

Pár évvel később azonban a piac igényeit követve csak a számviteli szolgáltatást tartották meg fő profilként.

A tevékenységi kör letisztulása óta a gazdasági élet szinte minden szektorából érkeztek hozzánk ügyfelek, legyen az: kiskereskedelem, árutermelés, mezőgazdaság, szállítmányozás, egészségügy, különféle szolgáltatások.

Ügyfeleink Kft-k, Bt-k, egyesületek, alapítványok, egyéni vállalkozók, őstermelők, magánszemélyek. Tudjuk, hogy a folyamatosan változó világban nem elég a szakmai tudásunk folyamatos fejlesztése, szolgáltatásaink színvonalát is emelni kell.

Ezért a technika fejlődéséhez és a piac elvárásaihoz igazodva vezettük be új szolgáltatásunkat, a távkönyvelést. A webes ügyvitel kíméli ügyfeleink idejét és pénztárcáját, hiszen nagyfokú szabadságot biztosít a bizonylatok hozzánk történő eljuttatása és a könyvelési adatok lekérdezése során. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a jövőben is precíz, megbízható, rugalmas, empatikus és korrekt partnerei legyünk a hozzánk fordulóknak, így vállalkozásuk számára stabil számviteli hátteret tudjunk biztosítani.

Komplex könyvviteli szolgáltatás

Vállalkozásbarát

Alapos

Naprakész

Tapasztalt

Udvarias

Megbízható partner