Jól jönne a pályázati pénz? Töltsd le hozzá a GINAPP mobilalkalmazást – javasolja az etikuspenzügyek.hu

Könnyen megtalálod az aktuális pályázatokat, a jövőben pedig értesít a GINAPP
Elindult a Pénzügyminisztérium első mobiltelefonra kifejlesztett alkalmazása, a GINAPP, amellyel a vállalkozások gyorsan és egyszerűen értesülhetnek az aktuális pályázatokról – jelentette be a pénzügyminiszter csütörtökön a Facebookra feltöltött videójában.
Az új alkalmazás segítségével a vállalkozások minden GINOP (Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program) kiírásról részletesen informálódhatnak
Részleteket a Kormány.hu oldalon tették közzé, de maga a GINAPP sokkal beszédesebb – gondoltam – és letöltöttem én is 🙂. Nézzük:
GINAPP pályázatfigyelő mobil alkalmazás funkciói
Rögtön indításkor beállíthatod, hogy milyen megjelenő pályázatokról szeretnél majd értesítést kapni:
Magánszemélyként vagy vállalkozásként (azon belül mekkora vállalkozás)?
Milyen fejlesztési célra (foglalkoztatás, kutatás-fejlesztés, energia, oktatás, informatika, stb.)?
Melyik földrajzi területre szólóan?
Ezek az értesítéseknél jelennek majd meg. Természetesen ezt módosíthatod később, illetve eleve megadhatsz szűrőt arra is, hogy az aktuális pályázatok közül melyeket listázza ki Neked.
A „Pályázatok”-ra kattintva böngészhetsz a jelenleg aktuális és a lejárt pályázatok között is. Ezek közül a „Követem” gombbal ki tudod magadnak emelni azokat, amik érdekesek lehetnek Számodra. Ha pedig beállítod a szűrőket, akkor feleslegesen görgetned sem kell…
Amennyiben kérdésed van, azt az „Ügyfélszolgálat” ikonra kattintva fel is teheted üzenetben. A választ az általad megadott e-mail címre küldik el.
Ha nem akarsz lemaradni vállalkozásoddal egyetlen ilyen pályázati lehetőségről sem, akkor GINAPP jó segítőd lesz, mert értesítést küld, ha Téged érdeklő pályázat jelenik meg.